Even voorstellen

Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van tuinmachines en gereedschap, maar bij Niels Bulder Tuin- en Parkmachines kunt u ook aankloppen voor reparatie en onderhoud. (Van elk willekeurig merk)

Voor het periodiek onderhouden en het repareren van uw tuinmachine kunt u ons bellen of mailen. Voor regio Veendam is dat 0598 – 727 050 / info@nielsbulder.nl en voor regio Assen is dat 0592 – 241 248 / assen@nielsbulder.nl een afspraak maken zodat dit op uw gewenste tijdstip ingepland wordt. Haal- en brengservice behoren tot de mogelijkheden, zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

Onze klanten

Veel van onze klanten zijn particulieren zijn, maar ook de professionele gebruiker kan uitstekend terecht bij Niels. De zaak beschikt over kwalitatief goede producten van bekende merken als Stihl, Ariens, Shibaura, Vermeer versnipperaars, TP versnipperaars, Streuding handgereedschappen en Aspen.

Alles in- en rond de tuin

Verder hebben wij alle tuingereedschappen en aanverwante artikelen in huis. Niels Bulder Tuin- en Parkmachines heeft eigenlijks alles voor in- en rond de tuin.

Contact

Wil je advies op maat voor de aanschaf van de juiste BLADBLAZER?